تیتر امروز

اقتصاد، جامعه و مرگ، سه حلقه گمشده در جنگ
دیدار بررسی می‌کند

اقتصاد، جامعه و مرگ، سه حلقه گمشده در جنگ

موضوعی که در میان بروز پدیده جنگ کمتر به آن توجه می‌شود، تاثیرات اجتماعی آن است، از این رو از چند قرن پیش جامعه شناسان توجه ویژه‌ای به این موضوع داشته و نظرات متفاوتی را بیان کرده اند که در این...
حمله ایران به اسرائیل/ ایران قواعد جدیدی را تحمیل کرد/ سوناک و نتانیاهو امشب صحبت می‌کنند
انتقام پس از حمله تروریستی به کنسولگری

حمله ایران به اسرائیل/ ایران قواعد جدیدی را تحمیل کرد/ سوناک و نتانیاهو امشب صحبت می‌کنند

بعد از حمله تروریستی روز ۱۳ فروردین رژیم اسرائیل به کنسولگری ایران در سوریه، که باعث شهادت چند فرمانده سپاه شد، ایران شنبه شب ۲۵ فروردین‌ماه حملات گسترده پهپادی و موشکی خود را به اسرائیل انجام...
گفتمان نظام سلطه جهانی؛ پاسخ بیژن عبدالکریمی به محمدحسن علایی (قسمت چهارم و پایانی)
مناظره متنی محمدحسن علایی، جامعه‌شناس با بیژن عبدالکریمی، استاد دانشگاه

گفتمان نظام سلطه جهانی؛ پاسخ بیژن عبدالکریمی به محمدحسن علایی (قسمت چهارم و پایانی)

در ادامه مناظره متنی محمدحسن علایی، جامعه‌شناس با بیژن عبدالکریمی، استاد دانشگاه درباره «گفتمان نظام سلطه جهانی» که سه قسمت قبلی را در دیدارنیوز خواندید، در قسمت چهارم و پایانی می‌توانید پاسخ...

عامل اصلی گران کردن سیمان مشخص شد

رئیس اتحادیه مصالح فروشان تهران گفت: انجمن تولید کنندگان سیمان در چند ماه اخیر به شکلی سیمان در بورس عرضه کردند که قیمت‌ها افزایش پیدا کرد.

کد خبر: ۱۰۳۹۳۴
۱۵:۲۱ - ۱۶ مرداد ۱۴۰۰

عامل گران کردن سیمان مشخص شد

دیدارنیوز ـ اسماعیل کاظمی رئیس اتحادیه مصالح فروشان تهران درباره علت افزایش نرخ سیمان در بازار گفت: تولید کنندگان سیمان اعلام می‌کنند که ۸ میلیون تن کلینکر در انبار دارند اگر این میزان موجودی در کارخانه‌های آن‌ها موجود باشد می‌توانند به راحتی با تامین برق ۱۰ تا ۳۰ درصدی که در اختیار آن‌ها قرار دارد سیمان مورد نیاز کشور را تامین کنند، اما بهانه می‌گیرند که این موجودی را برای احتمال استمرار قطع برق یا گاز آینده نگهداری کرده‌ایم که بدون شک توجیهات است.

او بیان کرد: ۱۰ سال است که این موجودی از بین رفته را در دفاتر و اعداد یدک می‌کشند و چنین چیزی وجود ندارد. در سالی مثل قیمت دستوری تنی ۱۳۵ هزار تومان بود، اما بزرگترین کارخانجات هم برای جذب مشتری تخفیف ۱۵ هزار تومانی داشتند. این روند در تمام کارخانجات و در تمام سالیان گذشته وجود داشت و میزان تخفیف گاهی به ۹۰ هزار تومان در تن می‌رسید. ما تا پایان ۶ ماه ۹۹ مشکلی در تامین سیمان نداشتیم، اما انجمن تولید کنندگان به فکر افزایش قیمت افتاد. وزیر وقت در سال ۹۸ انتقاداتی به این افزایش قیمت داشت، اما در نهایت در دوره آقای مدرس خیابانی کمی به آنچه که می‌خواستند نزدیک شدند.

کاظمی گفت: در چند ماه اخیر به شکلی سیمان در بورس عرضه شد که قیمت‌ها افزایش پیدا کند و متاسفانه امروز وزارت صمت سعی دارد با شیوه دستوری قیمت‌ها را مدیریت کند. این تحقق عملیاتی پیدا نخواهد کرد مگر اینکه تمام تولید کارخانجات در بورس عرضه شود. در این صورت مثل سال‌های گذشته مصرف کننده تعیین می‌کند از کدام کارخانه خرید کنند و همان تخفیف‌ها مجددا ایجاد خواهد شد. باید با دلال برخورد شود، اما آیا دلال کسانی هستند که از کارخانه و تحت هدایت انجمن، سیمان گرفتند که خود انجمن مسئول است، اما اگر فرد ثالثی این کالا‌ها را خریده باید آن را معرفی کنند، اما ماجرا پیچیده‌تر از آن است.

رئیس اتحادیه مصالح فروشان تهران بیان کرد: ابتدای امسال ۴۰ درصد قیمت سیمان افزایش پیدا کرد، اما بسنده نکردند و در صدد عرضه در بورس بر آمدند. بدون هماهنگی و با نوسان در عرضه، به شکل سازمان یافته افزایش قیمت را به بازار تلقین کردند و در نهایت دو هفته قبل یک تن سیمان یک میلیون و ۸۰۰ هزار تومان فروخته شد. زمانی باید کالا وارد بورس شود که تمام دست اندرکاران حضور داشته باشند و شرح ماوقع در بورس را احصا کنند تا برنامه ریزی شده از این فضا استفاده کنیم.

برچسب ها: سیمان
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی